Τετάρτη, Δεκεμβρίου 20, 2006

Χωρίς λόγια...


-Μάνα, φέτος τα Χριστούγεννα δεν θα φτιάξεις χήνα!
-Και τι να '' ζωγραφίσω '' γυιέ μου;
-Χταπόδι με παπαρουνοκεφτέδες.............
-Δικιά σου συνταγή είναι αυτή;
-Χριστούγεννα έχουμε....
-Ωραία και πρέπει να μαστουρώσουμε όλοι;
Χθες, αγόρασα χταπόδια για να τα κάνω κρασάτα, παπαρουνοκεφτέδες δεν θα έχει!

19 Comments:

Blogger sevarose said...

ΧΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ .ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΤΕ
ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΚΡΑΣΑΤΟ ΝΑΙ!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΦΥΛΑΞΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΔΥΟ ..ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟΤ ΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ..ΧΕΧΕΧΕ!!

7:24 μ.μ.  
Blogger pote-xana said...

Εμένα ρεεε μεθυσμενάκι δεν με σκέφτεσαι που μιλάς για ΦΑΪ; Έβαλα 2 κιλα πριν καλά καλά φάω!Αλήθεια έχεις φάει ποτέ κιουφτέδις μι ζμουδ;Αλλο πράμα που λέω!!Πάνε ασορτί με τους παπαπαπαραραπωστουσλές.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,frohes Fest und Gute Rutsch!!!

7:34 μ.μ.  
Blogger Νερίνα said...

Χταπόδι στιφάδο το καλύτερο, όσο για τους παπαρουνοκεφτέδες στη κατάσταση που είμαι τους θέλω όλους! Φήμες που με θέλανε να έχω πέσει στη μαρμίτα με τους παπαρουνοκεφτέδες αποδείχθηκαν τελικά ανακριβείς. Χρειάζομαι πυρομαχικά.
Καλό σου βράδυ

7:35 μ.μ.  
Blogger Φοινιξ said...

Παπαρουνοκεφτέδες θα ήθελα και εγώ να μου φυλάξεις για ώρα ανάγκης.
Για ώρα χαλάρωσης μάλλον...

Καλό σου βράδυ

7:52 μ.μ.  
Blogger renata said...

Εγώ πάλι θέλω χήνα ψητή, μεθυσμενάκι μου, που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα! ;) Σλουουουρπ!

7:54 μ.μ.  
Blogger evelina_z13 said...

Κι ότι έλεγα πως πεινάω...;)

8:09 μ.μ.  
Blogger allmylife said...

Χαίρομαι πάντα που είμαι εδώ
Χαίρομαι που εχτές ήσουν εκεί!

τι είναι οι παπαρουνοκεφτέδες;;;

8:36 μ.μ.  
Blogger maika said...

..μήπως να κάνεις και λίγες τηγανιτές πατάτες και να με καλέσεις κι εμένα που τρελαίνομαι για παπαρουνοκεφτέδες....κεφτέδες να ΄ναι κι ό,τι νά ναι!!!
Οι δικοί μου συνήθως γίνονται κοτρωνοκεφτέδες.... παίζουμε και πετροπόλεμο άν χρειαστεί....

9:51 μ.μ.  
Blogger George said...

Βρέ μανία με το φαγητό. Ακού εκεί χταπόδι κρασάτο και παπαρουνοκεφτέδες. Και να είχες να δοκιμάζαμε; μπά μάταιος κόπος. Μόνο την όρεξη μας άνοιξες και ιδρώσαμε να την κλείσουμε.

9:53 μ.μ.  
Blogger nyctolouloudo said...

@ seva, ούτε και εγώ. πάντως έψαξα και βρήκα ό,τι υπάρχουν!

@ pote-xana, χαίρομαι που είσαι πάλι καλά!! δηλ.άμα σου ανοίξει η όρεξη πόσα θα βάλεις;

@ Νερίνα, ''παπαρουνομπίσκοτα'' έχω φάει χωρίς να το ξέρω....μιά χαρά τα πήγα! δυνάμεις δεν απόκτησα αλλά η ημέρα πέρασε χωρίς να το καταλάβω...

@ Φοίνιξ, ελπίζω ο πιτσιρικάς να μη μου κάνει κανένα χουνέρι...την παρασκευή θα φτιάξει μπισκότα μου είπε....

11:17 μ.μ.  
Blogger nyctolouloudo said...

@ renata, χάνεις...είναι πράγματι πολύ ωραία. άμα της βάλεις και χίλια δύο καλούδια στην κοιλιά της βασίλισσα θα σε κάνουν στο σπίτι σου!

@ evelina_z13, για ξεκαθάρισε, γιατί πεινάς;

@ allmylife, να το γράψω; ό,χι δεν το γράφω......

@ maika, βάλε και λίγο ψωμάκι μέσα στα κεφτεδάκια...και θα είναι σαν πούπουλα μετά!(tip, και ένα κουταλάκι μουστάρδα! )

@ George, ναι καλέ, χταπόδι θα φτιάσω, άμα γίνει καλό θα του βγάλω φωτογραφία και θα στη κάνω δώρο...για να τρέχουν τα σάλια σου.

11:59 μ.μ.  
Blogger allmylife said...

ουπς!!!
μην το γράψεις.

12:02 π.μ.  
Blogger φεγγαροαγκαλιασμενη said...

..εγω χηνα θα παρω μερες που ειναι..και με μπολικη γεμιση παρακαλω..φιλια..καλημερουδια..!!

9:53 π.μ.  
Blogger Ναυαγός said...

Πάλι καλά, θα μπορούσες να φτιάξεις γλαρόσουπα και τότε θα τα λέγαμε οι τρεις μας.

10:33 π.μ.  
Blogger nyctolouloudo said...

@ allmylife, οκ κατάλαβες.......!

@ με το φεγγαρι αγκαλια, μη ξεχάσεις τα κάστανα και τα κουκουνάρια! βάλε λίγο χυμό πορτοκαλιού στο ζουμί !

@ Ναυαγός, δεν τον πέτυχα....είχε σαλπάρει...

3:31 μ.μ.  
Blogger Vita K said...

Συμβουλή:Το ποτό που θα συνοδεύσει αυτό το παραδοσιακό πιάτο των ημερών πρέπει να είναι το κρασί που έκανε κρασάτο το χταπόδι αλλιώς θα χαθεί η εξαίσια απόλαυση των παπαρουνοκεφτέδων και η επίγευση δεν θα είναι ικανοποιητική :-))))

11:44 μ.μ.  
Blogger nyctolouloudo said...

@ Vita K, ουπς! αυτό δεν το ήξερα...
σε ευχαριστώ για την πληροφορία.

4:15 π.μ.  
Blogger Sophia said...

Παπαρουνόκεφτέδες? Ε, να βάλεις και ολίγον από amanita muscaria, έτσι, ξέρεις, για την ποικιλία της γεύσης!!! Και για κρασί θα έχετε το φεγγάρι?
;-D

3:40 μ.μ.  
Blogger nyctolouloudo said...

@ Sophia, αυτό δεν το έχει σκεφτεί. μάλλον δεν το ξέρει...
πάντως εδώ πουλάνε ψωμάκια και ένα γλυκό που επάνω έχουν παπαρουνόσπορους...

4:05 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home